Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

Välkommen till kennel Kathakali's!

 

C.I.B. EECH FiUCH NORDUCH NOVCH RLDN RLDF RLDA
RLDM
SEVCH Balule Cactus 

"Cactus"

4 år

 

10 månander

 

Född 20070415

Höjd: 57 cm vikt: 26 kg

Hd: A Ed: ua  Patella: ua 

Känd mental status
 

Officiella utställningsresultat

Tävlingsresultat


Cactus är född i Danmark hos Christina Friis på kennel Balule. Han är en riktig spjuver och livsnjutare. När han var valp var han mer busig än glad, och då ska ni veta att svansen gick jämt. Många hyss var det. Hur många av er har fått ta ner hunden från fönsterbrädan, hela hunden... eller som fått sitta på hunden medan ni har försökt komma på hur ni skulle få loss hans tänder som satt fast i spisen.  En riktig tok var han som valp men jag gillar hans energi. Den kommer till sin rätt när man vill träna.

Idag är han glad och mycket mer sansad även om han kan hitta på bus. Han tror att hela världen är till bara för honom och att alla vill prata med honom. Att visa upp sig i utställningsringen är det bästa han vet. Han blir faktiskt sur om han inte får gå in. På en utställning där vi bara ställde Remuz, smet han och drog in i ringen. Han var inte sämre än att han gick in och ställde upp sig sjäv sist i raden - tillsammmans med kesarna... Så typiskt Cactus.

 

Ursprungligen var han foderhund och ägdes av kennel Leiionspitz & Essmania's. Tack för att vi fick förtroendet att ta hand om Cactus.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

Cactus

Remuz

Indie

Nyheter

Blogg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.