Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

Välkommen till kennel Kathakali's!

SEUCh NOVCh SEVCh Leiionspitz Remuz

"Remuz"

6 år

2 år

 

Född 20050828

Höjd: 61 cm vikt: 30 kg

Hd: D Ed: ua Patella: ua

Känd mental status

Remuz är grabben som aldrig blir stor. Det är eurasierryck som gäller, stora glädjeutbrott. Det är så skönt med en hund som så tydligt visar att livet är underbart att leva. Han är så glad och go. Lite blyg är han visserligen men det blir bättre med åren. Snällare hund får man leta efter. Mycket bus är Remuz måtto. När han var liten kunde vi inte lämna honom ensam speciellt långa stunder för han åt upp allt han kom över. Soffan fick sig en omgång, dammsugarslangen  dödades och alla leksaker skulle monteras isär på tid. Vi köpte leksaker efter 2 minuter-, 4 minuter- och 6 minutersregeln. 

Remuz älskar att spåra, viltspår är favoriten men vanligt spår duger det med. Freestyle är kul också och rallylydnad. Domare i utställningsringen däremot, det är inte kul. Han är inte rädd men kan man göra en grej av det så ska man. Vrida sig som en ål är en specialitet.Tror att Remuz samlar 2:or i ett eget register bara för att.  Men tillslut så ska vi väl stå där i championklass och åla oss.

   Nu några månader senare är vi i championklass och jag är så stolt över min hund. Vi har verkligen kämpat för att få lägga till titeln SUCh :-)

.

 

 

 

 

 

 

 

Cactus

Remuz

Indie

Nyheter

Blogg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.